© 2019 door Art Culinair in samenwerking met Maaltijdservice en Traiteur

Over ons

Art Culinair wordt gerund door Arthur en Linette en het team van professionele medewerkers.

 

Het cateringbedrijf is sinds 2003 gevestigd de Betuwe, te weten in Andelst, aan de A15, centraal gelegen tussen Tiel, Arnhem en Nijmegen.
 

Ruim 20 jaar geleden koos Arthur Weijerman (1963) voor het mooie en creatieve vak van kok. Na zijn opleiding aan de Hotelvakschool in Wageningen, vervolledigde hij zijn vakkennis tijdens stages in gerenommeerde huizen, waaronder Hotel Corona, Restaurant Sauer in Den Haag, Auberge de Kievit in Wassenaar, Grand Hotel De Mallejan in Vierhout en Bilderberg Hotel de Keizerskroon te Apeldoorn.


Tijdens zijn periode als mede-eigenaar en chefkok van een restaurant in Dalfsen, ontmoette hij zijn toekomstige echtgenote, Linette (1967). Zij genoot de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en deelde zijn filosofie rondom de gastronomie. Beiden konden zich geen betere partner voorstellen om samen de culinaire uitdagingen van de toekomst aan te gaan.


In 2003 kwam er een totale ommekeer in het leven van Arthur en Linette, toen zij ‘Art Culinair’, een nieuw bedrijf in de cateringwereld, begonnen.

 

Vanaf het begin af aan zijn zij ervan overtuigd dat een goede keuken steunt op twee basisprincipes, enerzijds het gebruik van producten van de hoogste kwaliteit en anderzijds een groot respect voor de natuurlijke smaak van elk ingrediënt. Een vast gegeven dat tot op heden nog steeds gerespecteerd wordt.

 

Arthur, Linette en hun brigade spannen zich iedere dag weer in om u als gast te verwennen met de pure keuken waarin men steeds het respect zal vinden voor de eerlijke smaak van de natuur.  

‚Äč

Wij hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten!