shutterstock_216901087 foto stoofpotje g

Maaltijdservice

Gezonde, gevarieerd en lekker eten… u komt er niet altijd aan toe. Wij koken graag voor iedereen die niet meer elke dag een verse maaltijd kan koken of hiervoor geen tijd heeft. Bijvoorbeeld als u moet overwerken of thuis druk bent met uw gezin. Of u gaat gewoon voor het gemak.


Art Culinair verzorgt ambachtelijk bereide maaltijden, puur, vers en zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Wij koken graag voor u!  
 

Producten welke wij rechtstreeks van de producent betrekken. Eerlijke kwaliteit en goed voor uw gezondheid.


Wij spannen ons in om u een gevarieerd assortiment aan te bieden, waarbij de seizoenen uiteraard een rol spelen. Wij vinden dat de groenten van het land het best tot zijn recht komen in het juiste seizoen. Volop smaak, volop aanvoer en maximale kwaliteit.

Wij bezorgen uw verse maaltijden gratis aan huis, u hoeft alleen de maaltijd nog te verwarmen wanneer het u uitkomt. U verwarmt de maaltijden in de magnetron of in de oven. Bewaar de maaltijden in de koelkast.

Iedere week kunt u kiezen uit een wisselend weekmenu met een grote variatie aan maaltijden, ook vegetarisch! Kennismakings aanbieding geldt bij uw eerste leveringsdag.

Wij wensen u een smakelijke maaltijd toe.

Team Art Culinair Maaltijdservice

AC_logo_500px_edited.jpg