Wanraaij 4, Andelst
0488 - 45 25 93

Art Culinair

Art Culinair staat voor smaakvol, puur, eerlijke en ambachtelijk bereide catering en gedegen gastheerschap. Van partycatering tot totaalorganisatie! U kunt met een gerust hart op ons bouwen. Wij cateren op vele locaties in Gelderland en daarbuiten.

Feesten, groot of klein, eenvoudig of luxueus, huiselijk of officieel, zijn onmisbaar in het leven van alledag. Art Culinair Catering verstaat de kunst om van iedere gelegenheid, groot of klein, een waar feest te maken.

Graag nemen wij u mee in onze wereld van smakelijke en vermakelijke gedachten. Waarom wij de dingen doen die we doen. Koken is voor ons het resultaat van kennis en ervaring. Hieruit voortvloeiend bepalen we onze keuzes voor het allerbeste. De allerbesten kennen wij en zij kennen ons. Samen met onze leveranciers van gedachten wisselen. De dialoog staat centraal. De kaart is de blauwdruk van ons kunnen. Art Culinair Catering benadrukt zijn keurmerk met ‘Appellation Fait Maison’.

Met een gedegen horeca-opleiding en ervaring als chefkok over de afgelopen 20 jaar, kunt u met een gerust hart op ons bouwen.

Bij het zoeken naar een feestelijke locatie, de keuze voor een mooie tent of overspanning, aankleding,decoratie, muziek, dit alles in samenspraak met u.

Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak in onze keuken in Andelst! In samenspraak met u vullen wij uw catering naar wens in. Wij hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten!